"I took the opportunity to check out your efforts at your website. Congratulations ...very nicely done and very professional."
En hilsen fra Raymond, en af de to Bridgeguys, som står bag vel nok verdens største bridgesite, BridgeGuys.com
Jens Kromann

Velkommen til min bridgeside

Snapdragon doubles

Skrevet af Jens U Kromann
12 Jan 2010
Snapdragon doubles
En ny type konkurrencedobling er lagt op: Snapdragon dobling, som bruges i 4. hånd, når der er meldt 3 farver forinden: Skal vi konkurrere i makkers farve eller i den fjerde, umeldte farve?

Snapdragon er det engelske navn for planten Løvemund, og ingen djævel ved hvorfor konventionen har fået det smukke navn.

"Loven"

Skrevet af Jens U Kromann
05 Jan 2010
En lille redegørelse for "Loven om det totale antal stik" er indsat øverst i konventionsoversigten

15. december 2009 Seneste lovartikel

Skrevet af Jens U Kromann
15 Dec 2009
15. december 2009 Seneste lovartikel
Jeg har netop tilføjet en artikel med titlen: Må spilfører vise alle sine kort? Det er nemlig en almindelig fejlopfattelse hos mange spillere, at spilfører bare kan tage et kort op igen, som han har spillet ud fra den forkerte hånd; men den holder altså ikke i byretten!

Se denne og de øvrige artikler om forskellige facetter af bridgelovene set med spiller-øjne under Egelund Bridgeklub i Menuen.

14. november 2009 To nye konventioner

Skrevet af Jens U Kromann
14 Nov 2009
14. november 2009  To nye konventioner
Senest har jeg lagt to nye konventioner op på konventionsoversigten: Nær-fjern og Sandwich sans.

Nær-fjern er et godt forsvar mod Michaels cuebid og den usædvanlige sans - og mod Københavneren selv om det er længe siden jeg har mødt nogen der spiller Københavner.

Sandwich sans er en af de mange tofarvede indmeldinger, som er god at have på repertoiret.

12. nov. 2009 Seneste lovartikler

Skrevet af Jens U Kromann
12 Nov 2009
12. nov. 2009  Seneste lovartikler
De seneste artikler om bridgelovene til brug for spillerne i min hjemmeklub handler om hvornår en melding anses for afgivet (ny) og om utilstrækkelige meldinger (revideret) samt om at lægge ned for rest (revideret).

Se alle artiklerne under menupunktet Egelund Bridgeklub.

Logoet her tilhører Frederikssund Golfklub, som Egelund Bridgeklub er tilknyttet.

12. nov. 2009 Ændringer på siden - RSS feed

Skrevet af Jens U Kromann
12 Nov 2009
12. nov. 2009  Ændringer på siden - RSS feed
Med god hjælp fra min kloge datter som sætter hjemmesider op i firmaet Web by Pixel (se advertisement nederst til højre på siden) har jeg fået ændret opsætningen af min bridgeside en smule. En af ændringerne er at man kan holde sig orienteret om ændringer på siden, fx at jeg har beskrevet en ny konvention eller redigeret en af de eksisterende. Det gør man ved at klikke på det lille ikon til højre Get RSS feed og derefter vælge Abonner på dette feed. Så får man fremover en notits om nyt på siden. I Outlook sker det ved at der kommer en mail i postmappen RSS-kilder, andre programmer håndterer det på andre måder.

Man kan også - hvis man bruger iGoogle - bede om at få feeds lagt her, så kan man se alle opdateringer til siden hver gang man åbner Google. Endelig kan man bede om at få feeds lagt i listen over "Foretrukne" eller "Favoritter", altså websteder man besøger ofte. I så fald skal man klikke på det lille stjerneikon i browserens menulinje.

Læs mere om RSS på Wikipedia