"I took the opportunity to check out your efforts at your website. Congratulations ...very nicely done and very professional."
En hilsen fra Raymond, en af de to Bridgeguys, som står bag vel nok verdens største bridgesite, BridgeGuys.com
Jens Kromann

Velkommen til min bridgeside

Nye abonnenter: Der er et problem med Gmail

Skrevet af Jens U Kromann
19 Feb 2016
Nye abonnenter: Der er et problem med Gmail

Jeg glæder mig over et stærkt stigende antal abonnenter på denne bridgeside. Jeg får i øjeblikket 2-4 nye abonnenter om dagen.

Men samtidig kan jeg se at et antal nye abonnenter ikke fuldfører abonnementsproceduren. Det er kun Gmail-brugere, og det skyldes et særligt problem med Gmail, som man også kan finde beskrivelser af på nettet: Mails der ryger direkte i spamfilteret. Det er Gmail-indstillingerne for følsomhed over for hvad der skal opfattes som spam, der er problemet, og altså ikke noget jeg herfra kan gøre noget ved.

Nye abonnenter får en retur-mail fra systemet, hvori man bedes bekræfte sin mailadresse. Det er en sikkerhedsprocedure, som forhindrer, at andre kan tegne abonnement i ens navn. Men hvis denne retur-mail ryger i spamfilteret standser proceduren naturligvis. 

Derfor til nye abonnenter: Hvis bekræftelsesmailen udebliver, så kig i spamfilteret/uønsket post. Alternativt kan du sende mig en besked - via fanen Kontakt i menuen - om at bekræftelsen er udeblevet, så kan jeg klare problemet.